Over ons

Wij zijn de Hypotheekcoaches. Wij zijn Jitske Dijkstra en Jeltsje Posthuma.

In de wereld van het financiële advies voelen wij ons helemaal thuis. We hebben elkaar 15 jaar geleden leren kennen toen we als adviseurs werkzaam waren bij de Rabobank. En eigenlijk zijn onze routes vanaf dat moment tot Hypotheekcoaches nagenoeg gelijk gebleven.

In 2015 verlaten we beide de Rabobank om als zelfstandige adviseurs verder te gaan. Vanuit werkzaamheden door heel Nederland, zoeken we het daarna dichter bij huis. Eerst in combinatie met een franchise organisatie, maar nu helemaal voor onszelf! 

De keuze om samen te starten met Hypotheekcoaches is voor ons een logische vervolgstap. Want uiteindelijk willen en kunnen we zo zelf bepalen hoe we jou als klant optimaal bedienen.

We combineren onze deskundigheid, oprechte betrokkenheid en Friese nuchterheid om te komen tot een passend advies voor jou. Dit doen we vanuit onze kantoren in Sneek en Bolsward of naar wens bij je thuis of via videobellen.

We gaan graag met je in gesprek. Oant sjen!

Jitske Dijkstra

FINANCieel adviseur

Regelneef. Mept er in om: actief op de tennisbaan. Denkt in mogelijkheden. Is overal voor in. Immer kalm. Mem van 3. Plukt de dag. Is geen liefhebber van filet americain. Houdt de touwtjes in handen. Is zen in haar tuin.

Jeltsje Posthuma

Financieel adviseur

Appt ook Fries. Krachtig type: is regelmatig in de sportschool te vinden. Liefhebber van ‘doe maar normaal’. Houdt meerdere balletjes in de lucht. Klust erop los. Gek op uitjes. Mem van Hiske. Ontbijt altijd met kwark. 

Al jarenlang adviseren wij klanten in de regio Súdwest Fryslân en omstreken

Contact