Hypotheken

Er zijn nogal wat scenario’s die voorbij kunnen komen wanneer het gaat om je hypotheek. Koop je een (eerste) woning? Ga je je huidige woning verbouwen? Of ben je benieuwd wat het oversluiten van je hypotheek voor je kan betekenen? Allemaal momenten waarop je grote keuzes moet maken voor een langere periode in je leven. Best lastig… Om de juiste keuzes te maken, staan wij je graag bij! We nemen je mee in de mogelijkheden en zorgen ervoor dat de uitkomst 100% passend is bij jouw situatie.

De keuze is reuze!

Hypotheekcoaches werkt samen met meer dan 30 hypotheekaanbieders. Dit zorgt ervoor dat we ruim keuze hebben wanneer het gaat om de meest passende hypotheek voor jou samen te stellen. Soms is het rentetarief leidend, maar vaak zijn het de specifieke voorwaarden van die éne aanbieder die uiteindelijk de doorslag geven. We nemen onze taak om te inventariseren, te vergelijken en te adviseren bloedserieus, zodat zowel hypotheek én aanbieder helemaal bij jou passen.

Welke hypotheek moet ik kiezen?

Er zijn nogal wat verschillende manieren om geld te lenen voor een woning. Je zou kunnen denken aan annuïtair of lineair lenen, of aflossingsvrij. Maar dan zijn er van vroeger uit ook nog de bankspaar-, beleggings- en levenhypotheken. Best een hoop varianten. Welke mogelijkheden je hebt om jouw hypotheek in te richten is afhankelijk van meerdere factoren. Misschien heb je al een hypotheek en wil je deze wijzigen? Welke maandlasten zijn voor jou acceptabel? In hoeverre wil je (of moet je) rekening houden met de betaalbaarheid van je hypotheek in de toekomst? Het kan dus best complex zijn om tot een combinatie van een fiscaal én financieel passende oplossing te komen. Wij staan je graag bij om je te helpen!

Al jarenlang adviseren wij klanten in de regio Súdwest Fryslân en omstreken

Contact