Hyptoheekcoaches Broerekerk Bolsward

Hypotheken

Je koopt een (eerste) woning, je gaat je huidige woning verbouwen of je wilt je hypotheek oversluiten. Wanneer je bezig bent met je hypotheek kom je voor grote en complexe keuzes te staan.

Een hypotheek afsluiten doe je niet elke dag. Je wilt een weloverwogen keuze maken want deze keuze beïnvloed een lange periode in je leven.

Het is fijn dat je kunt rekenen op onafhankelijk advies van de Hypotheekcoaches. Wij – Jitske en Jeltsje – zijn adviseurs die naast de rente ook goed kijken naar de voorwaarden die het beste aansluiten bij jouw situatie. Een hypotheek op maat!

Wij staan voor je klaar en denken met je mee. Zodat jij een hypotheek afsluit die bij je past. Nu en in de toekomst. Om onbezorgd te wonen, te leven en te genieten.

De keuze is enorm!

Wij werken samen met meer dan 30 hypotheekaanbieders. Met deze enorme keuze stellen we ook voor jou een passende hypotheek samen.

Soms is het rentetarief leidend. Maar vaak zijn het de specifieke voorwaarden die een aanbieder aantrekkelijk maakt.

We nemen onze taak om te inventariseren, te vergelijken en te adviseren bloedserieus. Zodat zowel de hypotheek als de aanbieder helemaal bij jou passen.

Welke hypotheek moet ik kiezen?

Er zijn uiteenlopende hypotheek varianten. Denk aan annuïtair,  lineair en aflossingsvrij. Ook zijn er van oudsher nog de bankspaar-, beleggings- en levenhypotheken.

De mogelijkheden voor jouw toekomstige hypotheek zijn van meerdere factoren afhankelijk.

  • Misschien heb je al een hypotheek en wil je deze wijzigen?
  • Welke maandlasten zijn voor jou acceptabel?
  • In hoeverre wil je (of moet je) rekening houden met de betaalbaarheid van je hypotheek in de toekomst?

Het is complex om tot een goede combinatie van een fiscale en financiële oplossing te komen. Kun je hierbij hulp gebruiken?

Wij helpen je graag! We nemen alle tijd voor jou en maken het afsluiten van een hypotheek eenvoudig. In begrijpelijke taal.

Al jarenlang adviseren wij klanten in de regio Súdwest Fryslân en omstreken

Contact